GRUNDEN I ETT SNYGGARE RUM

Golv och mattor är bokstavligt talat grunden för vår dagliga trivsel. Därför är det en god investering av lägga golvvården i erfarna händer, så att golvets hållbarhet och utseende bevaras.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte berättar vi gärna mer om vår golvvård och lyssnar till dina behov och önskemål.

Be om offert

Mattrengöring
Som en del av den dagliga rengöringen kan vi på ALLIANCE+ dammsuga era mattor grundligt. Dessutom kan vi erbjuda en mattrengöring som tar bort smuts och dammpartiklar ända ner i mattans botten. Detta kan ofta minska problem med allergier och sjukfrånvaro.

Golvvård
Trägolv kan vi också vårda regelbundet enligt konstens alla regler. Beroende på användning och slitage gör vi det rent och kompletterar med behandlingar som förlänger golvets livslängd.

Behandlingarna kan exempelvis omfatta:

  • Slipning
  • Oljning
  • Lackering
  • Polering

Oavsett om det är ett trägolv med naturligt utseende, mattlackerat eller klarlackerat, så har vi specialisterna som kan ge ditt golv rätt behandling.

Det kan vara flera gånger om året eller en enda årlig behandling, alternativt bara när du tycker att det behövs. Vi bedömer gärna dina behov tillsammans med dig, så att du får snygga trägolv som håller så länge som möjligt.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte berättar vi gärna mer om vår golvvård och lyssnar till dina behov och önskemål.

Be om offert