EN VANLIG DAG PÅ KONTORET

Kontorsservice är ofta en viktig del i ett Facility Management-avtal. Du kan med fördel lämna över resurskrävande uppgifter till ALLIANCE+ för att frigöra värdefull tid för dina egna medarbetare.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte kan vi berätta mer om fördelarna med kontorsservice från ALLIANCE+ och du kan berätta mer om dina behov och önskemål.

Be om offert

Ansvar framför allt

ALLIANCE+ använder de mest moderna städmetoderna som finns och vi utbildar kontinuerligt vår personal, så att du får ett starkt team för den dagliga rengöringen. I samband med vår Svanen-märkning har vi också åtagit oss att ta omfattande miljöhänsyn – från inköp till arbetets utförande.

Dessutom arbetar våra medarbetare alltid efter tydliga riktlinjer, så att varken du, din personal eller våra anställda behöver känna några tvivel om vem som ska göra vad och hur.

Kvalitetsledning och kontroller görs varje dag, så att du verkligen får en jämn och hög kvalitet. Vi är också noga med att använda sunt förnuft:

  • Vi släcker alltid ljuset efter oss
  • Vi laddar inte maskiner längre än nödvändigt och aldrig på helgerna
  • Vi håller dammsugaren i trim och byter påse varje vecka
  • Vi låter aldrig vattnet rinna i onödan
  • Vi doserar rengöringsmedel noggrant och enligt instruktionerna
  • Vi tvättar noggrant med fulla maskiner och undviker att använda sköljmedel för dukar och moppar
  • Vi använder bara torktumlaren när den verkligen behövs – och alltid med timer

ALLIANCE+ har erfarenheten som krävs för att ge dig ett väl anpassat rengöringsavtal med konkurrenskraftigt pris, utan att tumma på kvaliteten.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte kan vi berätta mer om fördelarna med kontorsservice från ALLIANCE+ och du kan berätta mer om dina behov och önskemål.

Be om offert

Kontorsservice

Receptionist

Överlåt receptionen till en medarbetare på ALLIANCE+ och gör tjänsten till en del av ditt FM-avtal. Du outsourcar administration och får i gengäld en pålitlig servicemedarbetare i huset. Det blir lättare för alla parter – också vid sjukdom.

Växtservice

Låt ALLIANCE+ leverera, vårda och sköta era växter så att de alltid är vackra och friska.