VI GILLAR SPECIELLA UPPDRAG

Om du har behov av specialtjänster för service, underhåll eller rengöring, ska du tala med oss på ALLIANCE+. Vi undersöker gärna möjligheterna att hjälpa dig.

Vi vill gärna träffa dig

På ett personligt möte kan vi berätta mer om vårt erbjudande och du kan berätta om dina behov och önskemål.

Be om offert

Teknisk rengöring
Serverrum, datacenter, maskinrum, centralvärmeanläggningar, produktionsanläggningar och laboratorier är bara några av de mer ovanliga platser där du hittar oss. Har du rum som kräver mer än vanlig försiktighet och stort tekniskt kunnande? Då har vi utbildad servicepersonal, som kan hjälpa dig. Det är ett stort ansvar och vi tar det gärna.

Branschlösningar
Ett bra exempel är vår trafiktjänst. För Köpenhamns T-bana har vi tagit fram en komplett lösning för rengöring av lokaler, städning av stationer, klotterrengöring och underhåll. När vi ändå är på plats får vi synergier i de olika tjänsterna. Vi utvecklar gärna rutiner som passar just dina behov.

Tillgänglighet
Även på platser med begränsad tillgänglighet kan det vara nödvändigt att utföra underhålls- och rengöringsarbeten. På ALLIANCE+ har vi både utrustning och personal för exempelvis städning på hög höjd eller rengöring av ömtåliga och känsliga objekt.

Hur ser dina krav ut?
Specialuppdragen ser nästan alltid olika ut och vi kartlägger gärna dina behov tillsammans med dig. Vi har gott om specialutrustning för att klara olika typer av utmaningar och vår personal är utbildad för att kunna arbeta under olika förutsättningar. Det är därför vi gillar specialuppdragen. De inspirerar oss att tänka nytt och skiljer ofta agnarna från vetet.

Vi vill gärna träffa dig

På ett personligt möte kan vi berätta mer om vårt erbjudande och du kan berätta om dina behov och önskemål.

Be om offert