RENA RUTOR GER DAGLIG GLÄDJE

Professionell fönsterputsning märker man ofta först när den är utförd. Plötsligt verkar fönsterrutorna kristallklara med en vacker utsikt utan smuts och strimmor.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte kan vi berätta mer om fönsterputsning från ALLIANCE+ och du kan berätta mer om dina behov och önskemål.

Be om offert

Miljövänligt och professionellt
Fönsterputsningen är pricken över i om du verkligen vill ge ett gott intryck av dina lokaler. Med rengjorda fönster kommer huset till sin rätt och såväl boende och medarbetare som besökare kommer att uppskatta den klara utsikten. Det ökar välbefinnandet för alla i huset.

ALLIANCE+ erbjuder Svanen-märkt rengöring och fönsterputs med miljövänliga metoder och rengöringsmedel. Det blir därför också ett bidrag till er egen gröna image.

Ett stabilt och erfaret team
Med nästan 30 års erfarenhet inom området kan vi erbjuda mycket kompetenta fönsterputsningsteam som jobbar utifrån dina behov och önskemål.

Vi strävar efter att skicka samma team till dig varje gång så att de lär känna din fastighet och dina fönster och vet hur de bäst ska putsa dem rena. Några av våra fördelar:

• Professionell fönsterputsning inifrån och ut
• Samma team – uniformerade för säkerhet och igenkänning
• Tre decenniers erfarenhet av professionell fönsterputsning
• Abonnemang med fasta intervall eller bara vid behov

När det passar bäst
Vi utför arbetet när det passar er bäst. Vi kan – utan extra kostnad – utföra fönsterpoleringen utanför normal arbetstid.

Vi vill gärna träffa dig

I ett personligt möte kan vi berätta mer om fönsterputsning från ALLIANCE+ och du kan berätta mer om dina behov och önskemål.

Be om offert