SERVICE I DEN STORA VITA VÄRLDEN

Vintern ställer särskilda krav på service och underhåll, oavsett om det gäller kontor eller bostäder. Låt oss bana väg för ökad trygghet och en smidigare vintersäsong.SNÖ

Vi vill gärna träffa dig

Vi berättar gärna mer om vår snöröjning i ett personligt möte. Då får du också chans att berätta om dina behov och önskemål.

Bli kontaktad

Vinterväder är en av våra specialiteter
En färsk prognos säger att det är snö på vägen. Det kan vara vackert, men också innebära problem i och omkring huset. Därför jobbar vi hårt varje vinter för att röja snö och motverka halka åt våra kunder. Snöröjning är en av våra specialiteter och vi gör det gärna åt dig också.

Det är inte lätt att veta om det ska bli en vit eller grön vinter och därför kan det vara svårt att själv planera och hålla vinterberedskap. Vissa år behövs nästan inga insatser alls, medan andra kan bli väldigt intensiva. Det är helt enkelt klokt att outsourca jobbet till ALLIANCE+.

Vi gör vad som behövs
Den stora fördelen med att outsourca snöröjningen är att vi alltid kan erbjuda dig den arbetskraft och den utrustning som behövs. Du slipper bemanna vinterberedskapen och du slipper investera i dyra maskiner.

Vår snöröjning har också ett säkerhetsperspektiv. Ofta är det bråttom att snöröja, salta och grusa, så att människor kan ta sig fram på ett tryggt sätt. En isig väg, parkering eller trottoar kan lätt leda till olyckor.

Skräddarsydda avtal
Vi kartlägger tillsammans med dig hur stora ytor som ska underhållas och hur, samt sätter ihop ett individuellt anpassat avtal för din snöröjning. Sen är du redo för årets första snöoväder.

Vi vill gärna träffa dig

Vi berättar gärna mer om vår snöröjning i ett personligt möte. Då får du också chans att berätta om dina behov och önskemål.

Bli kontaktad