ENKELHET

Från trappservice och vaktmästeritjänster till golvvård och fasadrengöring. Med ALLIANCE+ professionella fastighetsservice får ni en välfungerande vardag.

LÖNSAMHET

Med fastighetsservice tar vi ansvar för de olika uppgifter i huset som du har behov av. Det gäller också det löpande underhållet, där vi ser till att små problem inte utvecklar sig till stora och dyra reparationsarbeten.

FLEXIBILITET

Vi ser till att du får en effektiv och överskådlig övergång när du ger oss ansvar för fastighetsservicen. Vi kartlägger dina behov och sätter ihop ett individuellt anpassat avtal. Det är en enkel och tydlig process för alla parter.

FASTIGHETSSERVICE

GEDIGEN ERFARENHET

Steg för steg garanterar ALLIANCE+  rena trappor samt en professionell översyn av trapphusets tillstånd i övrigt. Vi torkar av räcken, plockar bort tidningar och tar bort dålig lukt. Prata gärna med oss om de olika möjligheterna.

FASTIGHETSSERVICE

GOLVVÅRD

Vi erbjuder golvvård i ett fast abonnemang eller efter behov. Underhållet i det fasta abonnemanget har fördelen att golvet sköts precis som det mår bäst av. Den lösningen innebär att vi kan komma flera gånger om året och vårda dina golv till samma pris som för en årlig slipning eller oljning.

FASTIGHETSSERVICE

MATTSERVICE & DAMMSUGNING

Smuts och dammpartiklar i kontorets golvmattor kan vara svåra att få bukt med, och det kan även påverka inomhusklimatet negativt. Ofta kan smutsiga mattor leda till allergi och sjukfrånvaro. ALLIANCE+ erbjuder därför en grundlig och effektiv rengöring som ger en ren, sund och effektiv arbetsplats för alla.

Vi kan rengöra mattor regelbundet enligt ett fast avtal eller bara när behov uppstår.

FASTIGHETSSERVICE

SPECIALUPPDRAG

Om du har behov av specialtjänster för service, underhåll eller rengöring så ska du tala med oss på ALLIANCE+. Vi undersöker gärna möjligheterna att hjälpa dig.

VAKTMÄSTARE I VARDAGEN

Ett komplement till fastighetsskötaren eller en hjälpande hand för verksamheten i vardagen. Hos ALLIANCE+ har vi duktiga vaktmästare som löser dina behov. Det kan handla om belysning, klimat, dörröppnare, flytt av arbetsplatser, tillsyn av toaletter och annat – eller som vikarie för din ordinarie vaktmästare. Prata gärna med oss om vilka möjligheter som finns.

FÖNSTERPUTS

FÖNSTERPUTS GER BÄTTRE UTSIKT

Klara och rena fönster är till glädje för både medarbetare, boende och besökare. Det ger utsikt och ett gott intryck. ALLIANCE+ erbjuder fönsterputs enligt ett fast schema eller vid behov.  Vi tar givetvis hänsyn till miljön i våra rengöringsmetoder.

FÖNSTERPUTS

ANPASSAT ERBJUDANDE

ALLIANCE+ erbjuder grundlig och flexibel fönsterputs, som anpassas efter kundernas behov. Vi putsar alla slags fönster både in- och utvändigt – antingen i ett fast regelbundet abonnemang eller när behov uppstår.

FÖNSTERPUTS

SYNLIGHET ÄR VIKTIGT

Våra kunder träffar alltid samma team av fönsterputsare, med professionella och erfarna medarbetare från ALLIANCE+. Teamet bär arbetskläder så att de alltid är synliga och känns igen.

FÖNSTERPUTS

GEDIGEN ERFARENHET

Vår fönsterputsavdelning leds av ett team med gedigen erfarenhet av både hantverket och av att leda en professionell rengöringsverksamhet.

BOSTADSSANERING I SÄKRA HÄNDER

Ibland behöver bostäder, som inte har skötts på ett normalt sätt, städas grundligt. Det kan exempelvis handla om att göra lägenheten ren och klar för att kunna målas om. Många väljer ALLIANCE+ för de här uppdragen. Vi har team som kan rycka in och se till att hygienen återupprättas.

FASADER SOM SKICKAR RÄTT SIGNALER

Bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och företag vill skicka rätt signaler till omvärlden och till stadsbilden. Därför är ofta fasadrengöring en god investering om man vill göra ett gott intryck på boende, hyresgäster och besökare. Vi tar oss gärna an uppdraget med vår specialutrustning, som får fram det bästa av fasaden, utan att vi i onödan belastar miljön.

KLOTTERSANERING

KLOTTER SKA TAS BORT DIREKT

Alliance+ klottersanering ger en snabb och konsekvent insats. Vi tar bort det effektivt samt miljövänligt, så att fastigheten ser representativ ut och utan att fasaden skadas. Då minskar risken för att klottret kommer tillbaka. Prata gärna med oss om hur snabbt vi rycker ut när det behövs.

KLOTTERSANERING

EFFEKTIV OCH EKONOMISK BEKÄMPNING

ALLIANCE+ har gedigen erfarenhet av effektiv sanering och förebyggande arbete mot klotter. Vi har ett ekonomiskt fördelaktigt erbjudande som innehåller daglig patrullering, fotoregistrering, effektiv klottersanering och förebyggande åtgärder.

KLOTTERSANERING

DEN RIKTIGA LÖSNINGEN

Det är viktigt att klottersaneringen görs på rätt sätt, då den annars kan medföra skador på fasaden. Olika fasadmaterial kräver olika metoder och rengöringsmedel. Därför använder vi bara specialutvecklade kemikalier som är skonsamma mot både byggnad och miljö.

KLOTTERSANERING

SÄKERT YTSKIKTSSKYDD

För att skydda fastigheten mot framtida klotterangrepp, lägger våra klotterbekämpare på en osynlig hinna, som försvårar klottrandet och är baserad på miljövänliga och godkända produkter.

KLOTTERSANERING

TRYGG LEVERANTÖR

När du väljer ALLIANCE+ får du en noggrann och trygg leverantör med fokus på kvalitet. Vi använder alltid en fast stab av duktiga och kvalificerade medarbetare, med erfarenhet av klottersanering.

GOLVVÅRD

Vi erbjuder professionell golvvård, som utförs av duktiga fackmän. På så sätt får du ett mer slitstarkt golv, som också är både vackert och inbjudande för såväl anställda som besökare.

MATTSERVICE & DAMMSUGNING

Vi erbjuder regelbunden mattservice i en omfattning som vi definierar tillsammans med kunden. Det går också att köpa tjänsten bara när behov uppstår.

SPECIALUPPDRAG

Om du har behov av specialtjänster för service, underhåll eller rengöring, ska du tala med oss på ALLIANCE+. Vi undersöker gärna möjligheterna att hjälpa dig.