ENKELHET

Vi ser till att det blir en effektiv och lättöverskådlig övergång när du outsourcar tjänster till oss. Vi kartlägger dina behov och ger dig ett väl avvägt och anpassat avtalsförslag. Det är en enkel och tydlig process för alla parter.

FLEXIBILITET

Hos ALLIANCE+ kan du löpande anpassa tjänsterna så att de alltid passar dina behov. Vi utvecklar lösningen i takt med att din verksamhet förändras.

LÖNSAMHET

Vi löser arbetsuppgifterna så att resultatet blir lika bra eller bättre för ett lägre pris. Du kommer att kunna reducera dina kostnader för servicetjänster med 15-25 procent om du överlåter dem till oss.

Kontorsservice

RECEPTIONIST

Välkommen till en god kundservice. Receptionisten är verksamhetens ansikte utåt och en effektiv koordinator internt. Överlåt receptionen till en medarbetare på ALLIANCE+ och gör tjänsten till en del av ditt FM-avtal. Du outsourcar administration och får i gengäld en pålitlig servicemedarbetare.

Kontorsservice

POST & PAKET

Det är långt ifrån all kommunikation som är digital. Både intern och extern post ska hanteras och delas ut till rätt mottagare. De flesta verksamheter tar också emot och skickar iväg paket. Alla dessa uppgifter kan med fördel outsourcas i ett FM-avtal. Låt ALLIANCE+ stå för distribution och utdelning.

VÄXTSERVICE

Grönt är inte bara skönt för ögonen, utan också för trivseln och klimatet. Låt ALLIANCE+ leverera, vårda och sköta era växter så att de alltid är vackra och friska.

FRUKTSERVICE

Det gör ett gott intryck på både medarbetare och kunder om det finns färsk frukt tillgänglig. Energi och vitaminer för kroppen – och bra för företagets image. Uppgiften kan enkelt outsourcas till ALLIANCE+. Då ser vi till att ni har färsk frukt i vardagen, och ni kan även beställa frukt och andra förfriskningar till möten och andra arrangemang.

Kontorsservice

VAKTMÄSTARE

Tekniska och praktiska uppgifter, flytt av arbetsplatser, underhåll av installationer och koordinering av externa hantverkare är exempel på uppgifter som passar våra vaktmästare. Vi har erfarna medarbetare som kan hjälpa till med de praktiska uppgifterna som tar för mycket tid att lösa själv.

Kaffemaskiner

Kontoret står stilla när kaffeapparaten strejkar. Kaffe är ofta medarbetarnas bränsle och viktigt för trivseln på kontoret. Man möts över en kopp kaffe, bjuder kunder eller stjäl några minuters egen kaffepaus i stillhet. Ändå är inte underhåll av kaffemaskinen en särskilt populär uppgift på de flesta kontor. Överlåt istället jobbet till ALLIANCE+ som i ett FM-avtal kan ordna både underhåll av kaffemaskinen och inköp av kaffe.

MÖTESRUMSSERVICE EFTER BEHOV

I de flesta verksamheter har man många möten, så se till att få ut så mycket som möjligt av dem. ALLIANCE+ kan göra i ordning allt till mötet, ordna med fika eller lunch och även plocka undan efteråt. Det är enkelt och effektivt, och du kan ha fokus på dina gäster och medarbetare.