Miljöcertifierade

Alliance+ är miljöcertifierade. Vi tänker miljö i alla våra processer.

Enkelhet

Vi ser till att du får en effektiv och överskådlig övergång från din tidigare leverantör när du ger oss ansvar för rengöringen. Vi kartlägger dina behov och ger dig ett individuellt anpassat avtal. Det är en enkel och strukturerad process för alla parter.

Flexibiltet

Hos ALLIANCE+ kan du löpande anpassa rengöringen efter hur dina behov förändras. Det gäller också om du behöver specialanpassade rengöringstjänster, antingen löpande eller vid behov.

RENGÖRING

LÖSNINGAR MED ETT EXTRA PLUS

Som kund hos ALLIANCE+ kan du förvänta dig kvalitet inom alla typer av rengöring – varje dag året runt. Kvalitetsstyrning med tydliga processer för löpande uppföljning ger optimering av arbetet. Det ger trygga ramar för våra medarbetare och en hög kvalitetsnivå. Till nytta för dig och dina medarbetare. Och till glädje för era besökare.

RENGÖRING PÅ EN HÖGRE NIVÅ

Har du särskilda behov i din rengöring som kräver specialutrustning eller specialutbildad personal? Hos ALLIANCE+ har vi genom åren utvecklat vår teknik och utbildat vår personal så att vi kan hantera uppdrag med speciella förutsättningar. Prata gärna med oss om hur vi kan ge dina fastigheter eller lokaler ett lyft.

KVALITETSSÄKRAT SAMARBETE

ALLIANCE+ arbetar med tydliga processer för både övergång, implementering och uppföljning av våra tjänster. God kvalitet börjar redan vid tecknandet av avtalet och vid den smidiga övergången till ALLIANCE+ som partner. Vidare fortsätter samarbetet med effektiva kontrollmetoder, KPI:er och tydliga riktlinjer som ger trygghet för våra kunder och medarbetare.

Nära samarbete

Det löpande samarbetet mellan er och ALLIANCE+ sker i en nära dialog mellan er kontaktperson och vår kundansvarige. Med delegerat ansvar inom organisationen så tas besluten i direkt samarbete med er er som kund.

SPECIALRENGÖRING OCH STORSTÄDNING

Vi börjar ofta ett nytt samarbete med en storstädning – något vi också erbjuder löpande till våra befintliga kunder. En storstädning ger ett gott intryck och bidrar till att förlänga livstiden för golv och inventarier. Kort sagt: Det är en god investering.

RENGÖRING PÅ HÖG HÖJD

Svårtillgängliga platser och speciella rengöringsuppdrag kräver en kombination av kvalificerad personal, skonsamma rengöringstekniker och specialutrustning. På ALLIANCE+ har vi både medarbetare och utrustning som levererar goda resultat i utmanande lägen.

Miljöer med särskilda krav

Renrum och andra lokaler eller produktionsfaciliteter med särskilt höga hygienkrav behöver specialister för sin rengöring. Arbetet ska följa särskilda processer och metoder, och måste dokumenteras löpande. Prata gärna med oss på ALLIANCE+ för att hitta en bra lösning.

FÖNSTERPUTS

Vi rengör alla typer av fönster – antingen med jämna intervaller eller vid behov. Vi har kunskap om de mest effektiva metoderna samt största möjliga flexibilitet, vilket gör att vi kan rengöra på tider som passar dig.

Individuellt anpassad rengöring – Utvändigt och invändigt, anpassat efter dina önskemål och behov.

Kunniga fackmän – Du får tillgång till ett professionellt och erfaret team.

Rena fönster ger utsikt, ljus och daglig arbetsglädje. Därför ska uppgiften skötas av en pålitlig och erfaren samarbetspartner, där både pris och kvalitet är rätt.

TRAPPSTÄDNING

Steg för steg garanterar ALLIANCE+ rena trappor samt en professionell översyn av trapphusets tillstånd i övrigt. Vi torkar av räcken, plockar bort tidningar och tar bort dålig lukt. Prata gärna med oss om de olika möjligheterna.

GOLVVÅRD

Vi gör allt från mattvätt och dammsugning till kontinuerlig vård av klinkers eller trägolv. Vi erbjuder också polering och andra golvbehandlingar som ger tillbaka golvets ursprungliga finish och styrka.

MATTSERVICE

Det är klokt att ha effektiva och snygga dörrmattor i entréerna. Dels ger de ett gott intryck och dels skonar de golven. Låt oss byta dina mattor så att de alltid är rena – regelbundet eller vid behov.

HYGIENISK VÅTRUMSSERVICE

Låt ALLIANCE+ hålla dina toaletter och andra våtrum i toppform. På både kontor och i offentliga byggnader är toaletterna de rum som anses allra viktigast ur hygiensynpunkt. Därför bör toaletterna göras rena både ofta och grundligt. Prata gärna med oss om vad som är en optimal frekvens på rengöringen hos dig. Tillsammans tittar vi på hur mycket toaletterna används och vad som krävs för att hålla bakterierna borta och hygienen på topp.

SPECIALUPPDRAG

Har du särskilda behov i din rengöring, som kräver specialutrustning eller specialutbildad personal? Hos ALLIANCE+ har vi genom åren utvecklat vår teknik och utbildat vår personal så att vi kan hantera många uppdrag med speciella förutsättningar. Prata gärna med oss om hur vi kan ge dina fastigheter eller lokaler ett lyft.