Professionell hotellstädning

Hotellstädning Stockholm

Hotelltjänster
Scrolla ner
Hotellstädning är en nyckelfunktion

På ALLIANCE+ finns vi till för er och era gäster. Ett professionellt bemötande från oss är någonting som vi eftersträvar i all vår verksamhet. På ALLIANCE+ förstår vi att hotellstädning är en nyckelfunktion hos er. Vi förstår även vikten utav att en god hotellstädning utgör grunden för att era hotellgäster vill komma tillbaka till ert hotell, detta är något som vi lägger stor vikt på. Vi förstår även att gäster gärna delar med sig om sina upplevelser, därtill även hotellstädning.

.02 Behov

Ert behov och era gästers behov

Stockholm är en av de städer i Sverige som vi har valt att arbeta i. Vi anser att det finns ett stort behov av ett gediget arbetsutrymme för hotellstädning, därför tillhandahåller vi den kompetensen som ni efterfrågar, samtidigt känner vi ett stort ansvar för både ett gott bemötande som driver arbetet framåt. Vi förstår självklart att ert hotell är unikt.

ALLIANCE+ ser till att era gästers behov möts, både för nationella och internationella gäster i Stockholm, samtidigt förstår vi även att gäster har olika behov, tillika att en affärsresande har ett annat behov än vad familje- och sällskapsresande har. Att era gäster ska kunna öppna dörren till det perfekta hotellrummet är något vi strävar efter, en bäddning som ger gästen ett gott bemötande, samtidigt som städning i rummet- och i badrummet ger en bild som är förenlig med era gästers behov och självklart er ert behov som kund. Vare om det gäller att dammsuga under sängen, damma av, eller att badrummet är rent och glänsande. Att det ska kunna finnas rena lakan och övriga rena textilier på rummet, är för oss en viktigt del - och tillgodoser detta behov med framgång.

Våra duktiga medarbetare strukturerar städvagnen på ett bra och tillförlitligt sätt i korridoren, och självklart i andra allmänna utrymmen där era gäster vistas. Naturligtvis är vår förhoppning att även backoffice är lika bra städat och rent samt strukturerat för varje dag, där våra medarbetare och övrig hotellpersonal vistas.

.03 Miljöansvar

Vårt miljöansvar och kvalitetssäkra lösningar

ALLIANCE+ arbetar utifrån kvalitetssäkra lösningar och för löpande dokumentation av uppföljning och processer för att optimera och effektivisera arbetet till er som kund. Tillsammans med våra arbetsledare så förebygger vi ständigt risker i enlighet med vårt kontrollschema. ALLIANCE+ vill att både ni som kund, och våra medarbetare ska känna värde i det arbete som utförs. Eftersom vi på Alliance+ tar hand om både det pratiska arbetet och det teoretiska arbetet så får ni som kund en stor frihet. Vår vilja är vi jobbar tillsammans för att nå ett optimalt och effektivt samarbete.

Vi på ALLIANCE+ arbetar med miljövänliga produkter, detta ser vi som en stor fördel i att kunna reducera användning av miljöfarliga ämnen,- det ger både er och våra medarbetare en säker arbetsplats.

Kontakta oss
.04 Auktoriserat servicebolag

Auktoriserat servicebolag inom branschen

ALLIANCE+ är ett auktoriserade servicebolag genom Almega. Vi tillämpar stor fokus både hållbarhet och arbetsmiljö för att ni som kund ska känna er säkra hos oss, samtidigt som era gäster även kan känna sig trygga i sin hotellvistelse hos er.

Vår förhoppning är att ni som kund ska känna en trygghet i ert samarbete med oss på ALLIANCE+. Vi har en stor och tillförlitlig erfarenhet inom servicebranschen med medarbetare som har stor kompetens och kunnighet inom deras specifika huvudområden, därtill självklart hotellstädning. Vi utvecklar vårt arbete och våra medarbetare vilket ger oss också möjlighet att driva och lägga stor fokus på kompetens så att ni som kund ska kunna säkerställa er verksamhet. Vi på ALLIANCE+ finns till för er och era gäster.

.05 Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om hotellstädning i Stockholm

Tveka inte att kontakta oss genom att använd formuläret som finns på kontaktsidan, kontakta oss så hjälper vi er vidare, där hittar ni också kontaktuppgifter för våra lokala kontor.

Kontakta oss
Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande