Nyheter 03.04.2018

ALLIANCE + publicerar CSR-rapport 2017

Vi levererar inte bara facility-lösningar. I ALLIANCE+ tar vi ansvar och verkställer vårt företagssyfte: ”Facility solutions, for and by people who care”

På ALLIANCE + vill vi skapa värde - inte bara ekonomiskt värde utan också miljö och socialt värde. Vi visar detta i vår nya CSR-rapport för 2017. Rapporten fokuserar på våra viktigaste inflytningsområden - miljö, anställd och samhällsvärde. Vi presenterar faktiska exempel från 2017 för att visa hur ALLIANCE + vidtar åtgärder för att göra skillnad. Ett av exemplen:

"På julafton bjöd Danska Röda Korset in totalt 310 gäster på julmiddag i Codanhus och på Refshaleøen. Gästerna var personer och familjer med begränsat nätverk. APPETIZE+ sponsrade julmiddagen, så att alla gästerna fick möjlighet att avnjuta en god dansk julmåltid."

I 2018 kommer ALLIANCE + att fokusera på underhåll av högkvalitativ nivå, minimering av negativ klimatpåverkan, ökat ansvar för vår livsmedelsproduktion och fortsatt öka medarbetarnas nöjdhet. Se hur i CSR-rapporten 2017, hitta rapporten på vår hemsida - www.allianceplus.se - eller klicka här.

Nästa nyheter/ pressmeddelandeFinansiella rapport Sverige januari - maj 2019
Tilbaka