Nyheter 25.05.2021

ALLIANCE+ tecknar avtal med Gränges, SCB och VafabMiljö

Nya kundavtal har tecknats med flera nya kunder, både inom privat och offentlig sektor.

Efter en framgångsrik rekonstruktion i slutet av förra året har ALLIANCE+ börjat 2021 starkt. Nya kundavtal har tecknats med flera nya kunder, både inom privat och offentlig sektor, till exempel Gränges, Statistiska Centralbyrån (SCB) och VafabMiljö.

"Vi har under våren sett en ökning av antalet nya kunder trots rådande omständigheter i Sverige och världen, vilket är fantastiskt roligt och positivt inför framtiden. Vi ligger i nivå med våra mål vilket också gör att vi ser ljust på 2021. Detta är resultatet av en fenomenal teamprestation av alla inblandade i både drift, pricing och sälj. Ett riktigt skolboksexempel!" säger Peter Olsson, säljchef ALLIANCE+ Sverige

Avtalet med aluminiumteknikbolaget Gränges gäller produktionsanläggningen i Finspång och löper över tre år. Med innovativ teknik har Gränges drivit utvecklingen av lättare, smartare och mer hållbara aluminiumprodukter och lösningar för att förändra industrin i mer än 125 år. ALLIANCE+ kommer att leverera lokalvård till företaget i både kontors- och produktionslokaler samt extra insatser som golvvård, storstädning och fönsterputs.

"En hög kvalitet på städningen tillsammans med vårt miljöarbete var avgörande i upphandlingen, vilket är ett gott betyg från uppdragsgivaren"
Peter Olsson

Uppdraget för Statistiska Centralbyrån omfattar initialt 14 500 kvm i SCB:s lokaler i Örebro där ALLIANCE+ kommer att leverera lokalvård och optioner på närliggande tjänster som fönsterputs, golvvård och lokalvård i datahallar. 

"Höga kvalitetspoäng från våra referenskunder, med positiv återkoppling kring ALLIANCE+ sätt att leda uppdrag, var centralt för att vi vann den upphandlingen" berättar Peter Olsson, säljchef ALLIANCE+ Sverige.

VafabMiljö Kommunalförbund arbetar med hållbar och miljöriktig avfallshantering och återvinning och är bildat av kommunerna i Västmanlands län samt Heby och Enköpings kommun. ALLIANCE+ kommer att leverera daglig lokalvård i personalutrymmen och kontor och VafabMiljö har även optioner för extra tjänster. Uppdraget omfattar 21 anläggningar.

Tilbaka