Nyheter 31.08.2021

Armelko Ramic från ALLIANCE+ kan bli årets ledare

Sveriges största talanger inom städbranschen hyllas varje år vid Clean Bright Awards som arrangeras av Clean Net. Årets pris delas ut för elfte gången och en av finalisterna i kategorin Årets ledare är Armelko Ramic från ALLIANCE+.

Branschpriset Clean Bright Awards lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen. Kategorierna som uppmärksammas är Årets städare, arbetsledare, framtidslöfte, miljöföretag och glansföretag.

Nu är årets finalister klara och Armelko Ramic från ALLIANCE+ har chans att bli Årets Ledare. Armelko började sin professionella karriär hos ALLIANCE+ 2001, året efter han kommit till Sverige från Bosnien. Han har under åren arbetat sig upp från servicemedarbetare till en ledande befattning som kundchef med ansvar över Västerås, Dalarna, Gävleborg och Norrland.

"Jag blev förvånad men glad när jag fick höra detta. Jag har stått inför stora utmaningar med stora industrikunder och det har gått bra. Alla har fått bra leverans med kvalitet. Nyckeln till att de ska bli nöjda är tät kontakt både med kunder och medarbetare. Det gäller att följa upp arbetet från dag ett, då är det lätt att agera om något till exempel skulle bli fel"
Armelko Ramic, ALLIANCE+

Armelko har en imponerande förmåga att klara av komplexa uppstarter med bravur. Utöver detta så ser han alltid förbättringsmöjligheter i alla kontrakt och arbetsmoment och tar sig alltid tid att lyssna till kundens kommentarer, och stötta medarbetarna för att uppnå bästa resultat för båda parter. 

Armelko har även knäckt koden i distansledarskap då han trots en stor geografi ändå lyckas ha ett hands-on ledarskap som upplevs som ett nära och tillgängligt ledarskap, fastän han inte är på plats alla veckans dagar.  

Tilbaka