Nyheter 01.09.2021

Roy Lindberg från ALLIANCE+ kan bli årets städare

Sveriges största talanger inom städbranschen hyllas varje år vid Clean Bright Awards som arrangeras av Clean Net. Årets pris delas ut för elfte gången och en av finalisterna i kategorin Årets Städare är Roy Lindberg från ALLIANCE+.

Branschpriset Clean Bright Awards lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen. Kategorierna som uppmärksammas är Årets städare, arbetsledare, framtidslöfte, miljöföretag och glansföretag.

Nu är årets finalister klara och Roy Lindberg från ALLIANCE+ har chans att bli Årets Städare. Han har varit i branschen i över trettio år och arbetar i Malmö. Han beskrivs bäst som urtypen av mångsidig städare som alltid utför sina arbetsuppgifter med glimten i ögat. Roy är oerhört uppskattad av kund och kontorshyresgäster och har förmågan att hela tiden se behovet ute hos kund. Han har en ständig strävan att lösa problem och arbeta för att kunden och dess kontorshyresgäster skall ha en trivsam arbetsplats.

"Min idé är att man ska vara serviceinriktad och göra sitt jobb ordentligt, så bra du kan, oavsett om du är vd, politiker eller lokalvårdare. Det har jag alltid tyckt varit viktigast, vad jag än jobbat med. Då känner man sig nöjd med sig själv"
Roy Lindberg, ALLIANCE+

Roy bemästrar alla delar inom städ med stor skicklighet. Han utför inte bara lokalvård på hyresgästernas ytor utan även fönsterputs, städning av garage och trappor och detta med utmärkt kvalitet och resultat. Roy är ett starkt föredöme vad gäller ordning och reda; städvagn, städrum och maskiner är alltid exemplariskt underhålla och iordning och redo för att starta dagens arbete. 

 ALLIANCE+ känner stor glädje över att ha en sådan fantastisk ambassadör för facility management-branschen som Roy är hos oss och ser honom därför som en självklar kandidat till nomineringen av Årets Städare. 

Tilbaka