Addera ett plus till din dag

Facility solutions for and by people who care

Kontakta oss
Scrolla ner

ALLIANCE+ är en av de ledande leverantörerna av facility-lösningar i Skandinavien. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn men vi har även kontor på flera orter i Danmark, Norge och Sverige. Vi har fler än 3 000 välutbildade och passionerade medarbetare som dagligen servar mer än 3 miljoner kvadratmeter och mer än 7 000 gäster i våra personalrestauranger.

Med våra hållbara servicelösningar tar vi väl hand om era behov med EN dedikerad kontaktperson, hög flexibilitet och ett partnerskap som skapar förbättringar, vilket ger våra kunder sinnesro.

Våra kunder omfattar alla branscher och här finns både några av de större företagen i Sverige såväl som mellanstora företag, hotell, detaljkedjor och offentlig sektor.

.01 Instagram

#allianceplus

Vi är stolta över vårt yrke och våra medarbetare bidrar varje dag till att göra vardagen bättre för företag, gäster, kunder, barn och vuxna. Du kan få en inblick i vår vardag genom att följa oss på Instagram, där du hittar oss under namnet allianceplusdk

Följ oss på Instagram
.02 LinkedIn

Följ med i utvecklingen

På vår LinkedIn-profil hittar du lediga tjänster, nyheter om ALLIANCE+ och den senaste utvecklingen inom vår bransch. Vi vill vara med och öka uppmärksamheten på hur lokalvårds-, caterings- och facilitytjänster bidrar till ökad medarbetar- och kundnöjdhet och inte minst till en bättre miljö.

Följ oss på LinkedIn
.03 Nyheter och pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad med senaste nytt från ALLIANCE+

Se alla nyheter
.04 Årsredovisningar

Hämta årsredovisningar här

Vill du veta mer om våra ekonomiska tal och utvecklingen de senaste åren, så kan du hitta våra årsredovisningar här. Vi lägger löpande upp redovisningar och annat relevant koncernmaterial så att du kan ta en närmare titt på ett företag i utveckling.

Hämta årsredovisning
.05 CSR-rapport

Hämta CSR-rapport här

På ALLIANCE+ har vi alltid prioriterat våra medarbetares trivsel och utvecklingsmöjligheter högt. Vi har även ett socialt ansvar och tar vår ställning som arbetsplats för många nationaliteter på största allvar och fokuserar alltid på att reducera effekten på båda klimat och hälsa när vi levererar våra tjänster. Allt detta kan du läsa om i vår CSR-policy.

Hämta CSR-rapport
.06 Kvalitet

Kvalitetskontroll

För oss är kvalitetskontroll inte bara ett tomt ord, utan det innebär dokumenterade processer för löpande uppföljning och optimering av arbetet. Det ger oss säkra ramar för våra medarbetare och därmed en enhetlig och hög kvalitetsnivå. Utifrån ett detaljerat kontrollschema utför våra arbetsledare tillsammans med kunden en månatlig kvalitetskontroll. Eventuella problem identifieras snabbt så att vi kan anpassa vår service och tillgodose nya önskningar från våra kunder. På så vis lever vi alltid upp till förväntningarna.

ISO-Certifiering

ISO9001 och ISO14001

Klimat och hållbarhet

Vi fäster särskild vikt vid innovativa lösningar och söker efter sådana med potential att reducera användningen av rengöringsmedel, elektricitet, vattenförbrukning och matspill. Detta är till gagn för både inomhusmiljön och våra kunders omkostnader, våra medarbetares arbetsmiljö och inte minst för klimatet i allmänhet, där vi alla har en roll i att säkra vår planets framtid. Framsteg rapporteras årligen som en del av vårt engagemang för FN's Global Compact.

Se CSR policy

Auktoriserat Serviceföretag

ALLIANCE+ är ett auktoriserat serviceföretag genom Almega Serviceföretagen, bransch och arbetsgivarorganisationen för städ, fönsterputs, hemservice- och saneringsföretag i Sverige, vilka ansvarar för auktorisationen.

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte och anseende genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden. ALLIANCE+ förnyar årligen sin auktorisation enligt auktorisationsreglerna och garanterar därigenom en hög tillförlitlighet för våra kunder, leverantörer och medarbetare. Auktorisationen ingår också som en stärkande del i diskussion med politiker och andra beslutsfattare om branschen och dess förutsättningar.

För mer information om auktorisationen besök Almega Serviceföretagens hemsida www.serviceforetagen.se

.07 Svensk ledning

Ett dedikerat team

Christopher Diaz

Christopher Diaz Country Manager & CFO Sverige christopher.diaz@allianceplus.se

Peter Olsson

Peter Olsson Säljchef peter.olsson@allianceplus.se

Johan Israelsson

Johan Israelsson Director of operation johan.israelsson@allianceplus.se

Pernilla Eriksson

Pernilla Eriksson HR chef pernilla.eriksson@allianceplus.se

Tuula Kulluvaara

Tuula Kulluvaara QHSE ansvarig tuula.kulluvaara@allianceplus.se

.08 Koncernledning

Anders Egehus

Anders Egehus Group CEO

Charlotte Steenstrup Hentzen

Charlotte Steenstrup Hentzen Director Business Support & Corporate Affairs

Stig Frimann Poulsen

Stig Frimann Poulsen Group CFO

.09 Styrelsen

Karsten Poulsen

Karsten Poulsen Styrelseordförande

Jesper Lok

Jesper Lok Vice styrelseordförande

Kim Guldstad

Kim Guldstad Styrelsemedlem, CEO Kirk Kapital

Henrik Bonnerup

Henrik Bonnerup Styrelsemedlem, Partner CFO Polaris Equity

FÅ EN GRATIS SERVICEKONTROLL Boka en servicekontroll