Fönsterputsning

Fina och rena fönster

Kontakta oss
Scrolla ner

ALLIANCE+ fönsterputsning är flexibel för att den ska kunna utföras med minsta möjliga besvär för medarbetare eller gäster på de tidpunkter som passar er. 

Addera ett plus till din dag.

.01 Fönsterputsning

Rena fönster

Fönsterputsning är en central tjänst för företag, eftersom fina och rena fönster sänder en god signal till omgivningen. Rena fönster ger solen de bästa förutsättningarna för att skapa en god arbetsmiljö. ALLIANCE+ fönsterputsning är flexibel för att den ska kunna utföras med minsta möjliga besvär för medarbetare eller gäster på de tidpunkter som passar er.   

Vi fäster stor vikt vid att skicka samma team till dig varje gång så att de som ska utföra arbetet känner till dina byggnader och uppgiftens omfång. Vi tar alltid hänsyn till miljön i alla våra fönsterputsuppdrag.

Vi rengör alla typer av fönster – antingen med jämna intervaller eller vid behov. Vi har kunskap om de mest effektiva metoderna samt största möjliga flexibilitet, vilket gör att vi kan rengöra på tider som passar dig.

Individuellt anpassad rengöring – Utvändigt och invändigt, anpassat efter dina önskemål och behov.

Kunniga fackmän – Du får tillgång till ett professionellt och erfaret team.

Rena fönster ger utsikt, ljus och daglig arbetsglädje. Därför ska uppgiften skötas av en pålitlig och erfaren samarbetspartner, där både pris och kvalitet är rätt.

När det passar bäst

Vi utför arbetet när det passar er bäst. Vi kan – utan extra kostnad – utföra fönsterpoleringen utanför normal arbetstid.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande