Hotelltjänster

De perfekta förutsättningarna för en hotellvistelse

Kontakta oss
Scrolla ner

ALLIANCE+ har stor erfarenhet av att leverera lokalvård till hotell. Vi vet hur viktigt det är för kundupplevelsen att rummen är rena och inbjudande för gästerna. 

Addera ett plus till din dag.

.01 Hotellupplevelse

Hotelltjänster

Vi på ALLIANCE+ har en gedigen erfarenhet av hotelltjänster. Vi tillgodoser ert behov som kund, utifrån era egna förutsättningar och behov. 

Tillsammans med er som kund så skapar vi en fördelaktig hotellupplevelse, så att era gäster ska få en perfekt stund hos er.

Vårt företag arbetar utifrån era behov, där vi tillgodoser era önskemål.

Det kan exempelvis handla om att skräddarsy individuella lösningar som passar ert hotell. Tillsammans med er som kund kan vi arbeta utifrån er arbetsplan för att tillgodose ert behov, för ett vidare lönsamt resultat.

.02 Era behov

Hotelltjänster från oss - Vi finns till för er

Vi finns till för er i vardagen och när ni behöver en extra hjälpande hand i oförutsedda situationer. Vi står redo med en snabb och effektiv lösning när ni behöver det.

Vi förstår att alla hotell är olika- och därmed också har olika behov. Det är precis därför som vi erbjuder vår service inom alla områden på ert hotell. Vår erfarenhet är vår grund.

Våra medarbetare är lika självklara i receptionen- till stöd vid stora konferenser, eller när det finns ett behov av diskpersonal.

Tillsammans så strukturerar vi upp ett mål och planerar utifrån behovet av personal till er verksamhet.

Vi arbetar både kortsiktigt och långsiktigt.

.03 Miljö

Vi arbetar miljöanpassat

För oss på ALLIANCE+ är det viktigt att vårt arbete stöder era värderingar, liksom för miljön- det är därför som arbetar vi utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Med hänsyn för miljön använder vi rengöringsprodukter som inte skadar naturen.

.04 Vi är flexibla

Förståelse är viktigt för oss

På ALLIANCE+ har vi kapacitet att öka och minska vår service löpande, allt beror på ert behov, som exempelvis ett oförutsett gästantal.

Ni kommer att finna stor förståelse från vår sida. Vi vet att vissa dagar och tider kan ni behöva oss mer, eller mindre.

Det är därför som vi är redo att både öka och minska vårt arbete så att ni får den tjänst ni behöver.

Vi på ALLIANCE+ förstår mycket väl att det inte alltid är lätt att förutse ett extra behov inom hotellbranschen. Vår erfarenhet har lärt oss att alltid stå redo.

Våra passionerade medarbetare arbetar tillsammans med er som företag för att hotellets gäster ska få en gedigen och trivsam upplevelse. Från att rummet blir städat till att våra medarbetare arbetar intensivt och ansvarsfullt så att era hotellgäster kan känna sig trygga i hotellets lokaler.

Professionel rengøring
.05 Erfarenhet

Tillsammans är vi starka

På ALLIANCE+ har vi mer än 3000 anställda inom olika områden som dagligen tar hand om- och tillsammans ger en kraftfull service, inom deras egna expertis, till kunder vars behov är bland annat inom hotellbranschen.

Vi finns på flera platser i Sverige, Norge och Danmark.

Ni hittar vårat huvudkontor i Köpenhamn.

.06 Kvalitet

Fokuserade lösningar

ALLIANCE+ syfte är att leverera kompletta och fokuserade lösningar inom FM-området. Våra kunder finns både inom hotellbranschen, den offentliga sektorn och detaljhandeln.

Vi arbetar tillsammans med företag som är måna om kvaliteten och vill skapa en gynnsam arbetsmiljö för sina medarbetare. Precis som vi vill.

Vi tycker att kvalitet, en ansvarsfull arbetsmiljö och ett hållbarhetstänkande inte kan prioriteras bort. Våra engagerade medarbetare lägger stor vikt i att förmedla deras erfarenhet inom deras kompetensområde till ert företag.

Tveka inte att kontakta oss och upptäck vad vi kan erbjuda ert företag inom hotellbranschen.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande