Lokalvård

Professionell leverans av lokalvårdstjänster

Kontakta oss
Scrolla ner

ALLIANCE+ lokalvårdsleveranser bidrar till en trevlig arbetsmiljö samt en god inomhusmiljö. Vår långa erfarenhet inom lokalvårdsområdet gör att vi kan hantera leveransen professionellt, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Addera ett plus till din dag.

.01 Professionell rengöring

Lokalvårdsleverans

Vi levererar professionell rengöring till ett konkurrenskraftigt pris, men samtidigt önskar vi bara leverera tjänster för vilka vi kan garantera kvaliteten. Vi gör mycket för att vara transparenta så att du vet vad du får för pengarna och vi vill alltid ha en löpande öppen och ärlig dialog i våra kundrelationer.

ALLIANCE+ lokalvård för företag och offentliga verksamheter är naturligtvis flexibel. Utöver den dagliga leveransen är vi alltid redo att hjälpa till vid speciella arrangemang, extra insatser eller andra specialuppdrag. Vi tar hänsyn till miljön och har fokus på kvalitet och erbjuder därför en ISO-certifierad lokalvårdsleverans.

Lokalvård är ett avgörande bidrag för trivseln bland medarbetarna och ett gott intryck för besökare. Daglig lokalvård, specialrengöring och grovrengöring kommer med naturligt i ett FM-avtal. Detsamma gäller fönsterputsning, mattservice och trappstädning. Dessutom kan våra medarbetare också hjälpa till med mer specialiserade uppgifter, till exempel rengöring i serverrum eller känsliga produktionslokaler.

 

.02 Din dagliga rengöring

Ansvar framför allt

På ALLIANCE+ använder vi de modernaste rengöringsmetoderna och utbildar vår personal löpande, så att du får ett starkt och duktigt team för din dagliga rengöring. 

Dessutom ser vi, i samarbete med dig, till att våra medarbetare har klara riktlinjer för sitt arbete och att alla vet vem man ska prata med om det uppstår frågor eller synpunkter.

Kvalitetsledning och kontroller görs varje dag, så att du får en långsiktigt jämn och hög kvalitet.

Vi är också noga med att använda sunt förnuft:

 • Vi släcker alltid ljuset efter oss
 • Vi laddar inte maskiner längre än nödvändigt och aldrig på helgerna
 • Vi håller dammsugaren i trim och byter påse varje vecka
 • Vi låter aldrig vattnet rinna i onödan
 • Vi doserar rengöringsmedel noggrant och enligt instruktionerna
 • Vi tvättar noggrant med fulla maskiner och undviker att använda sköljmedel för dukar och moppar
 • Vi använder bara torktumlaren när den verkligen behövs – och alltid med timer

ALLIANCE+ har erfarenheten som krävs för att ge dig ett väl anpassat rengöringsavtal med konkurrenskraftigt pris, utan att tumma på kvaliteten.

.03 dina behov

Flexibilitet

Hos ALLIANCE+ kan du löpande anpassa tjänsterna så att de alltid passar dina behov. Vi utvecklar lösningen i takt med att din verksamhet förändras.

Professionel rengøring
.04 hos ALLIANCE+

Hela processen i trygga händer

Från den första kartläggningen av dina behov är du i trygga händer hos ALLIANCE+. Du får en erfaren partner med fasta servicemedarbetare som löser uppgiften och lär känna dina önskemål.

Vi lägger också stor vikt vid leveranssäkerhet, kvalitet och miljövänliga metoder. Leveranssäkerheten uppnår vi genom väldokumenterade processer, trygga medarbetare och effektiv arbetsplanering. Miljön tar vi hänsyn till.

Slutligen kan du som kund också vara trygg med att vi ser längre än ett steg i taget. Trappstädning från ALLIANCE+ kan omfatta:

 • Borttagande av oönskad reklam och affischering
 • Borttagning av spindelväv och tuggummi
 • Eliminering av dålig lukt
 • Avtorkning av räcken, karmar, lampor, paneler och brevlådor
 • Rengöring av hela trapphuset
 • Rengöring av dörrmattan i entrén

Vi är övertygade om att trapporna och trapphuset bidrar till det samlade intrycket av er fastighet och tar gärna ansvar för att hålla dessa utrymmen i ett snyggt och representativt skick.

 

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande