Specialiserad lokalvård

Avancerade och ovanliga lokalvårdsleveranser

Kontakta oss
Scrolla ner

Ingen städuppgift är för stor eller för specialiserad för ALLIANCE+.

Addera ett plus till din dag.

.01 Ambitiösa

Specialiserad lokalvård

Lokalvård är en mångfacetterad yrkesdisciplin. Hos ALLIANCE+ är vi ambitiösa och hängivna våra uppdrag. Vi vill alltid kunna erbjuda lösningar som passar alla våra kunders behov och kan således även erbjuda avancerade och ovanliga rengöringsuppgifter. Som exempel kan nämnas att vi är specialiserade på hygienstäd, rengöring på höjden, rengöring på utställningar, av särskilt ömtåliga material samt hotellrumsstäd. Vi vet vad som krävs  och vi har lång erfarenhet av våra olika specialuppdrag och känner till sådant som säkerhetsaspekter och säkerhetsåtgärder, detaljfokus på ett hotellrum etc. Ingen städuppgift är för stor eller för specialiserad för ALLIANCE+.

Har du särskilda behov i din rengöring, som kräver specialutrustning eller specialutbildad personal? Hos ALLIANCE+ har vi genom åren utvecklat vår teknik och utbildat vår personal så att vi kan hantera många uppdrag med speciella förutsättningar. Prata gärna med oss om hur vi kan ge dina fastigheter eller lokaler ett lyft.

Tillit är ett centralt element inom lokalvård, inte minst vid specialleveranser. Utöver yrkeskvalifikationer utbildar vi medarbetarna i förståelse av leveransen till kunden så att de ser sin roll i att stödja ditt företag. Vi tar hänsyn till miljön och erbjuder därför en ISO-certifierad rengöring.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande