Mer än outsourcing

Med våra kontorstjänster kan du fokusera på din kärnverksamhet och dina kunder

Kontakta oss
Scrolla ner

Det finns inte en lösning som passar för alla. Därför anpassar vi våra tjänster efter dina behov och vår lösning kan minskas eller utökas i takt med att din organisation förändras. Gemensamt för alla våra lösningar är att våra kunder sparar både tid och pengar.

Vi har fokus på att etablera långsiktiga partnerskap med våra kunder. Många av kundrelationerna har uppstått med utgångspunkt i antingen lokalvård eller catering, varpå vi gemensamt har utvecklat och lagt till flera lösningar, som kontorsservice, växtskötsel, receptionshjälp, trädgårdstjänster, fastighetsskötsel och snöröjning. Oavsett vilken lösning som passar ditt företag, får du en fast kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen och ett ärendehanteringssystem för facility management som ger överblick över omkostnaderna.

Facility Management

Låt oss hantera ditt samlade servicebehov så att du och dina medarbetare kan koncentrera er på er kärnverksamhet. Med ALLIANCE+ får du en projektledare, som styr det dagliga arbetet inklusive utveckling och optimering av tjänster, kontroll av underleverantörer och löpande kvalitetskontroll, där du kan minimera dina omkostnader och få den bästa möjliga servicen. Och det bästa av allt är att du kan följa med i vårt FM-system så att du kan hålla ett öga på hur det går.

.01 Services

Mer än du kan förställa dig

Reception och Växel

Dedikerad receptionsservice

Företagets ansikte utåt och effektiv samordnare inåt.

Läs mer
Kontorsservice

Effektiv hantering av post och utskrifter

Uppdrag i kontorsservice kan outsourcas till oss där vi ansvarar för distributionen av din post

Läs mer
Växtskötsel

Skapa en god inomhusmiljö

Vi kan leverera, sköta och vårda de gröna växterna i ditt företag

Läs mer
Fastighetsskötsel

Underhåll av dina anläggningar

Vi hanterar alla de många små och stora praktiska uppgifterna

Läs mer
Yttre skötsel

Välskött utomhusmiljö

Trädgårdsservice är mycket mer än att klippa gräset runtom byggnaden.

Läs mer
Vaktservice

Skapa trygga ramar

Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina behov så att du och dina anställda kan känna er trygga

Läs mer
Frukt- och kaffebeställning

Frukt och kaffe av hög kvalitet

Vi garanterar ett varierat urval av säsongens frukter och en kaffeupplevelse i nivå med vad som finns hos den lokala baristan

Läs mer
Mer än facility lösningar

Gå till uppdateringar och finn fler tjänster

ALLIANCE + erbjuder även lokalvårdstjänster- och cateringtjänster. Du hittar en stor del av vårt urval här på hemsidan, men kontakta oss gärna för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig att fokusera på ditt företag.

.02 Instagram

#allianceplus

Vi är stolta över vårt yrke och våra medarbetare bidrar varje dag till göra vardagen bättre för företag, gäster, kunder, barn och vuxna. Du kan få en inblick i vår vardag genom att följa oss på Instagram, där du kan hitta oss under namnet Allianceplusdk.

Följ oss på Instagram