Fastighetsskötsel

Underhåll av dina anläggningar

Scrolla ner

Det kan vara riktigt svårt att på egen hand hantera alla de många små och stora praktiska uppgifterna på arbetsplatsen samt skötseln av alla dina byggnader. Därför kan du med fördel outsourca denna uppgift till oss. På så sätt vet du att vi ser till att hålla ditt företag igång och endast är ett telefonsamtal bort om något oförutsett skulle hända, även på kvällar, helger och helgdagar. Vi kan hjälpa till med tekniska uppgifter, förflyttning av arbetsplatser, skötsel av installationer och samordning mellan befintliga hantverkare och mycket mer.

Ett bra alternativ för att styra hantverkare och praktiska uppgifter på kontoret. Låt oss sköta vaktmästeriuppgifter, flytt av arbetsplatser, belysning och reparationer. Vi har också medarbetare som kan ta hand om er AV-utrustning och hantera interna servicefunktioner, så att dina medarbetare en enklare vardag.

Kontakta oss för att höra mer om de lösningar du kan få. Oavsett vilken lösning behöver du endast kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen och ett system för facility management som ger överblick över omkostnaderna.