Fastighetsskötsel

Underhåll av dina anläggningar

Kontakta oss
Scrolla ner

Underhåll av dina anläggningar. Vi hanterar alla de många små och stora praktiska uppgifterna.

Addera ett plus till din dag.

.01 effektiva lösningar

Fastighetsskötsel med enkla och effektiva lösningar

På ALLIANCE+ finner ni de enkla men effektiva lösningarna för er verksamt. Vi sköter er fastighetsskötsel på ett praktiskt och utformat sätt, där vi sätter era behov i första ledet.

Vi tycker att uppdrag som vi genomför ska vara en fördel för ert företag, inte en en nackdel.

På ett konkurrenskraftigt och kostnadseffektivt sätt kan ni ge oss i uppdrag att skötta er fastighetsskötsel.

Vi har stor erfarenhet av att sköta små som stora pratiska uppgifter, samtidigt som vi finner lösningar i det vi arbetar med - för ert företag, på er arbetsplats och skötseln av era byggnader.

.02 Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel är byggstenen

I detalj så är vi själva byggstenen. Vi sköter vaktmästeriet, - belysning och reparationer där det behövs. Våra duktiga hantverkare är navet i er fastighetsskötsel och tar hand om er AV-utrustning, samtidigt som våra anställda kan hantera interna servicefunktioner, som exempelvis; tekniska uppgifter, samordning mellan befintliga hantverkare i företaget, eller flytt av arbetsplatser om det behövs.

Vi som jobbar på ALLIANCE+ vill göra er vardag enklare och aningen lättare, så att ni kan lägga er fokus där det behövs för ert företag.

Finns det något vi kan hjälpa till med, oavsett anledning så har ni alltid möjligheten att kontakta oss per telefon, både vardagar och helger men även efter kontorstid, vilket vi ser som en självklarhet.

.03 kvalitet

Fördelar med att anlita oss

Ni som blivande kund kan koncentrera er på er kärnverksamhet, samtidigt som ni effektiviserar hanteringen av processer under arbetes gång. En förbättrad kontroll som möjliggör en högre kvalitet på rapporteringen, som i sin tur tydliggör lägre kostnader för redovisning- och lönerapportering.

Vi prioriterar våra medarbetares trivsel och utvecklingsmöjligheter högt. Likaså vill vi främja en god arbetsmiljö, som vi ser är en väldigt viktig del utav en bra arbetsgång – både mellan kund och oss, medarbetare, och er som kund, samt våra medarbetare och oss på ALLIANCE+.

Vi som arbetsgivare har ett socialt ansvar gentemot alla våra anställda och våra medarbetare kan alltid räkna med att få kontakt med oss, även utanför ordinarie kontorstider, vilket ser vi som en attraktiv fördel för våra medarbetare.

Kvalitetskontroll är viktigt för oss. Vi har löpande uppföljningsarbete med våra anställda för att på ett säkert och effektivt sätt optimera arbetet på en rationell nivå. Tillsammans med kunden utför våra arbetsledare en grundlig kvalitetskontroll per månad. Det ger oss och kunden en god grund att stå på. Där vi snabbt kan identifiera eventuella problem som har uppstått, i vilket vi kan effektivt åtgärda. Samtidigt som vi kan anpassa vår service och tillgodose de förväntningar som kunden har på oss.

.04 ett komplett paket

Fastighetsskötsel – när ni behöver det

Vi på ALLIANCE+ jobbar för er och med er på alla plan.

Ni får en egen ansvarig kontakt hos oss som förmedlar den samlade leveransen, samtidigt som ni får en överblick för omkostnaderna genom vårat system för facility management. Vilket underlättar kommunikation när ni har frågor, behöver ändra arbetsplan, eller när ni får nya och tillfälliga behov.

För oss på ALLIANCE+ är förtroende och öppenhet en viktig del av ett tillförlitligt samarbete. Vi erbjuder givetvis hjälp och assisterar gärna vid behov av andra uppgifter som krävs för att driva ert företag effektivt. Vi förser er med daglig städning, catering, mottagningsservice och många andra tjänster.

Alla tjänster som vi tillhandahåller kan ses på hemsidan, under service och facility.

Vi erbjuder er ett komplett paket till ett fast pris, som gör det enkelt att budgetera och hålla reda på alla service- och anläggningskostnader.

Tveka inte att kontakta oss om frågor eller önskemål! Tillsammans kan vi finna en effektiv lösning för er, och ert företag.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande