Frukt- och kaffebeställning

Frukt och kaffe av hög kvalitet

Kontakta oss
Scrolla ner

Riktigt kaffe och frukt av hög kvalitet kan ha stor betydelse för dina medarbetares trivsel och produktivitet.

Addera ett plus till din dag.

.01 Facility management

Riktigt kaffe och frukt av hög kvalitet

Riktigt kaffe och frukt av hög kvalitet kan ha stor betydelse för dina medarbetares trivsel och produktivitet. Läs mer om våra lösningar inom frukt- och kaffebeställning under APPETIZE+.

I de flesta verksamheter har man många möten, så se till att få ut så mycket som möjligt av dem. ALLIANCE+ kan göra i ordning allt till mötet, ordna med fika eller lunch och även plocka undan efteråt. Det är enkelt och effektivt, och du kan ha fokus på dina gäster och medarbetare.

Vägen till medarbetarnas och kundernas hjärtan går via magen. ALLIANCE+ kan erbjuda catering och flera andra tjänster för era möten eller till er lunchmatsal. Det kan vara matlagning, diskning och att leverera catering vid särskilda tillfällen. Prata gärna med oss om hur vi kan göra maten till ett stort plus, till glädje för både medarbetare och kunder.

 

.02

Det gör ett gott intryck på både medarbetare och kunder om det finns färsk frukt tillgänglig. Energi och vitaminer för kroppen – och bra för företagets image. Uppgiften kan enkelt outsourcas till ALLIANCE+. Då ser vi till att ni har färsk frukt i vardagen, och ni kan även beställa frukt och andra förfriskningar till möten och andra arrangemang.

Kontoret står stilla när kaffeapparaten strejkar. Kaffe är ofta medarbetarnas bränsle och viktigt för trivseln på kontoret. Man möts över en kopp kaffe, bjuder kunder eller stjäl några minuters egen kaffepaus i stillhet. Ändå är inte underhåll av kaffemaskinen en särskilt populär uppgift på de flesta kontor. Överlåt istället jobbet till ALLIANCE+ som i ett FM-avtal kan ordna både underhåll av kaffemaskinen och inköp av kaffe.

Kontakta oss för att höra mer om de lösningar du kan få. Oavsett vilken lösning behöver du endast en kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen och ett system för facility management som ger överblick över omkostnaderna.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande