Reception och Växel

Dedikerad receptionsservice

Kontakta oss
Scrolla ner

Du outsourcar administration och får i gengäld en pålitlig servicemedarbetare. Du inte behöver bekymra dig för sjukdomar eller semestrar.

Addera ett plus till din dag.

.01 Facility management

Receptionen är företagets ansikte utåt

Receptionen är företagets ansikte utåt och effektiv samordnare inåt. Det vet alla våra medarbetare och du får därför en hängiven och ambitiös receptionsleverans, där du inte behöver bekymra dig för sjukdomar eller semestrar. Vi har även erfarenhet av att hantera telefonitjänster på många olika nivåer. Det är ett naturligt DNA för våra medarbetare att vara kundorienterade.

Det är långt ifrån all kommunikation som är digital. Både intern och extern post ska hanteras och delas ut till rätt mottagare. De flesta verksamheter tar också emot och skickar iväg paket. Alla dessa uppgifter kan med fördel outsourcas i ett FM-avtal. Låt ALLIANCE+ stå för distribution och utdelning.

Välkommen till en god kundservice. Receptionisten är verksamhetens ansikte utåt och en effektiv koordinator internt. Överlåt receptionen till en medarbetare på ALLIANCE+ och gör tjänsten till en del av ditt FM-avtal. Du outsourcar administration och får i gengäld en pålitlig servicemedarbetare.

Kontakta oss för att höra mer om de lösningar du kan få. Oavsett vilken lösning, behöver du endast en kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen, och ett system för facility management som ger överblick över omkostnaderna.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande