Vaktservice

Skapa trygga ramar

Kontakta oss
Scrolla ner

Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina behov så att du och alla dina medarbetare på arbetsplatsen kan känna er trygga.

Addera ett plus till din dag.

.01 Facility management

En säkerhetsvakt som skapar trygghet

Det ger ro på arbetsplatsen när du har en säkerhetsvakt som skapar trygghet genom att säkra att obehöriga inte vistas på ditt företag. Vi kan hjälpa dig att hålla ordning på åtkomstkontrollen, garantera en fast vakt vid ingången eller hålla ett öga på dina byggnader efter arbetstid. Vi skräddarsyr lösningar utifrån dina behov så att du och alla dina medarbetare på arbetsplatsen kan känna er trygga.

Kontakta oss för att höra mer om de lösningar du kan få. Oavsett vilken lösning behöver du endast en kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen och ett system för facility management som ger överblick över omkostnaderna.

Tekniska och praktiska uppgifter, flytt av arbetsplatser, underhåll av installationer och koordinering av externa hantverkare är exempel på uppgifter som passar våra vaktmästare. Vi har erfarna medarbetare som kan hjälpa till med de praktiska uppgifterna som tar för mycket tid att lösa själv.

Säkerhetsområdet är brett och berör allt fler verksamheter. Vi kan som en del i ert FM-avtal erbjuda en bred palett av säkerhetstjänster, som anpassas efter era behov. Det kan vara exempelvis inpassering, nattvakt, larmhantering och mycket annat.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande