Yttre skötsel

Välskött utomhusmiljö

Kontakta oss
Scrolla ner

Våra lösningar kan naturligtvis utökas eller minskas beroende på årstid.

Addera ett plus till din dag.

.01 Facility management

Gröna fingrar

Låt våra medarbetare trolla med sina gröna fingrar så att ytorna runt dina byggnader hälsar medarbetare, leverantörer och kunder välkomna med en välskött utomhusmiljö. Trädgårdsservice är mycket mer än att klippa gräset runtom byggnaden. Våra engagerade medarbetare kan sköta om gräset, klippa häcken och beskära buskar och träd. Yttre skötsel är dock mer än bara det gröna. Vi kan också röja snö, rensa avlopp och galler, hålla parkeringsplatser rena, inspektera skyltar och flaggor samt vårda utomhusmöbler som bänkar och staket och affischtavlor samt se till att utomhusbelysningen är i ordning. Våra lösningar kan naturligtvis utökas eller minskas beroende på årstid.

Utomhusmiljön skickar signaler till omvärlden och till kunderna om hur verksamheten sköts även inne i byggnaden. Istället för att ha egen personal är det smidigare att överlåta uppgifterna åt våra medarbetare, som har stor erfarenhet av utomhusmiljöer. Det gäller dels den löpande vården av grönytor, men också snöröjning, avfallshantering och skötsel av P-platser m m.

.02 utomhusmiljö

Lösningar som får det att växa

Ibland får ALLIANCE+ saker att växa i dubbel bemärkelse. Det gäller till exempel när vi tar hand om din utomhusmiljö.

Utomhusmiljön säger mycket

Oavsett om det är ett bostadshus eller en kontorsbyggnad så är de omgivande grönområdena viktiga för att ge ett gott intryck. Är det snyggt och välskött eller ett område som får ta hand om sig själv?

Detta påverkar hur attraktiv fastigheten och området blir, för att locka boende eller arbetskraft. Det påverkar också besökares första intryck. Kort sagt: Husets omgivningar spelar stor roll.

Frukten av ett gott samarbete
Vi börjar alltid med att kartlägga de områden och delar som du vill inkludera i ett serviceavtal. Det kan till exempel vara:

 • Borttagning av ogräs, döda löv och grenar
 • Gräsklippning och beskärning av häckar
 • Mindre markarbeten
 • Underhåll av växter på marken
 • Underhåll av växter i krukor
 • Städning av trottoarer, parkeringsplatser och tillfartsvägar
 • Tillsyn och underhåll av utemöbler
 • Kontroll och service av utrustning
 • Kontroll av utomhusskyltar , flaggstänger , banderoller m m
 • Kontroll av utomhusbelysning och byte av ljuskällor
 • Stormberedskap

Genom att kartlägga både området och behoven skapar vi förutsättningar för ett framgångsrikt grönt samarbete, som tar fram det bästa av din utomhusmiljö och säkerställer en god standard året runt.

Kontakta oss för att höra mer om de lösningar du kan få. Oavsett vilken lösning behöver du endast en kontaktperson som ansvarar för den samlade leveransen och ett system för facility management som ger överblick över omkostnaderna.

Vi är redo att hjälpa dig Skicka ett meddelande